Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Permise de conducere falsificate, ridicate la vamă

17 oct. 2017,, 11:12   Societate
3021 0

Un tînăr moldovean a fost documentat de poliţiştii de frontieră după ce a prezentat la control un permis de conducere fals, relatează NOI.md, citînd Serviciul de presă al Poliției de Frontieră.

Pe numele tînărului a fost pornit proces penal privind deținerea și folosirea documentelor oficiale false.

Potrivit Poliției de Frontieră, în seara zilei de 15 octombrie a.c., în punctul de trecere Leușeni, pe direcția ieșire din țară s-a prezentat un cetățean al R.Moldova de 31 de ani, la volanul unui camion înmatriculat în România. Pe lîngă documentele de călătorie, polițiștii de frontieră au solicitat să fie prezentat și permisul de conducere. Din primele cercetări, cu ajutorul tehnicii speciale, s-a constatat că permisul conținea semne de falsificare. Șoferul a declarat că nu cunoaște despre falsul în document, fiind perfectat de o persoană necunoscută.

În cazul dat, polițiștii de frontieră continuă cercetările, în vederea stabilirii veridicității celor declarate și luării măsurilor legale ce se impun. Permisul de conducere a fost ridicat și trimis spre expertizare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?