X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ciocan, distins cu Diploma de onoare a Parlamentului de către Candu (VIDEO)

16 oct. 2017,, 15:08   Politică
3893 7

Fostul președinte al Comisiei Electorale Centrale Iurie Ciocan și alți cîțiva funcționari electorali au fost decorați astăzi de spicherul Andrian Candu cu distincții de stat, informează NOI.md.

Distincțiile au fost acordate cu prilejul marcării a 20 de ani de activitate permanentă a CEC.

„CEC rămîne a fi unul dintre elementele definitorii pentru parcursul democratic al țării, precum și pentru păstrarea succesiunii pașnice a puterii și menținerii stabilității în țară. Comisia electorală, în anumite perioade de timp, are peste 22 de mii de angajați, deci am putea presupune că CEC este cel mai mare angajator din această țară. Este impresionant ce se întîmplă în timpul alegerilor - o spun foarte mulți care ne vizitează țara cît de repede și calitativ sînt procesate rezultatele alegerilor”, a declarat astăzi Candu.

Cea mai înaltă distincție a Parlamentului, Diploma de onoare, a fost acordată lui Iurie Ciocan pentru toată activitatea desfășurată în cadrul CEC. Diplome de gradul I le-au fost acordate Nataliei Iuraș, directoarea Centrului de instruire continuă în domeniul electoral de pe lîngă CEC; Ludmilei Lupașco - șefa aparatului CEC, Cristinei Angheli - șefa Direcției analiză și documentare din cadrul CEC.

Iurie Ciocan a deținut președinția CEC în anii 2011-2016.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?