X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Un englez s-a ascuns de nevastă în pădure timp de 10 ani

13 oct. 2018,, 23:30   Externe
5413 1

Malcolm Applegate, un grădinar din Marea Britanie, a dezvăluit că a ajuns să trăiască în pădure şi pe străzi pentru a scăpa de cicăleala soţiei.

Bărbatul a povestit că a fost grădinar la Farnrough vreme de un sfert de secol şi îşi iubea munca, cel puţin pînă cînd s-a însurat.

Soţia sa nu suporta să îl vadă plecat prea mult timp de acasă, aşa că a început să îl cicălească şi să încerce şi să îl controleze, insistînd ca Malcolm să petreacă mai puţin timp la muncă.

În cele din urmă, bărbatul nu a mai suportat şi a fugit de acasă. „Nu am spus nimic nimănui, nici măcar rudelor mele. Mi-am strîns cîteva lucruri şi am dispărut timp de 10 ani”, mărturiseşte Malcolm.

Omul a trăit apoi într-o pădure de lîngă Kingston, de unde mai ieşea ca să aibă grijă de grădinile din preajmă, primind în schimb haine şi mîncare. În final, a aflat că în zonă există un azil pentru oameni fără adăpost şi s-a mutat acolo.


A vorbit cu sora sa, care l-a căutat ani de zile, crezînd că a suferit un accident. „Credea că sînt mort”, spune bărbatul, care afirmă că are o viaţă mult mai bună acum, inclusiv din punct de vedere social, deşi a trecut de 60 de ani şi locuieşte în continuare în azilul pentru oameni ai străzii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?