Filip, întrebat dacă rîvnește funcția de primar al capitalei

Filip, întrebat dacă rîvnește funcția de primar al capitalei

Implicarea tot mai activă a lui Pavel Filip în soluționarea problemelor capitalei în ultima perioadă a stîrnit unele suspiciuni că șeful Executivului s-ar pregăti de alegeri.

Întrebat astăzi de jurnaliști dacă pregătește terenul pentru a candida la funcția de primar al capitalei la următorul scrutin, Filip a negat acest lucru.

„Toate acestea sînt probleme cu care se confruntă toți cetățenii. Problema gunoiului nu a fost doar a chișinăuienilor. Ce ține de ordinea în parcul public, cu toții cunoașteți că centrul parcului nu este loc pentru gherete și tarabe de tot soiul. Nu am nicio aspirație la această funcție, de primar al municipiului, cu atît mai mult că este o funcție electivă. Sînt multe interpretări, dar încerc să fac abstracții de tot ce se spune, asta nu ține de activitatea Guvernului”, a comentat Filip.

Întrebarea adresată lui Filip l-a amuzat și pe spicherul Parlamentului. „Poate ar fi cazul ca, pînă trece criza, Chișinăul să treacă în administrarea Guvernului. Probabil, ar fi mult mai util și mult mai bine s-ar rezolva problemele”, a glumit Andrian Candu.

Menționăm că, recent, la solicitarea premierului Pavel Filip adresată primarului interimar Nistor Grozavu, din Grădina Publică „Ștefan cel Mare” au fost evacuate toate gheretele.

 

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load