Candu către socialiști: Vrabia mălai visează

Candu către socialiști: Vrabia mălai visează

Spicherul Parlamentului i-a luat astăzi peste picior pe socialiști, care se arată tot mai convinși că vor obține victorie la următoarele alegeri parlamentare, informează NOI.md.

Andrian Candu a admis că lupta pentru dominație în Parlament va fi una dură, dar le-a sugerat socialiștilor să fie mai cumpătați în afirmații.

„Declarațiile de genul că următorul parlament va fi dominat de fracțiunea PSRM, vorba aia:  «vrabia mălai visează». Să ajungem pînă la parlamentare, lupta cu siguranță va fi una dură și importantă. Dar pînă atunci, noi avem multe de făcut”, a declarat astăzi Candu.

Întrebat despre promisiunile făcute de președintele Igor Dodon omologului său rus, Vladimir Putin, precum că nu va promulga nicio lege antirusească, Candu a declarat că guvernarea nu este afectată de acestea.

„Nu văd cum declarațiile și promisiunile lui ne-ar încurca pe noi în activitate decît, cu regret, că ne mai reține cîteodată în promulgarea legilor, dar și aici avem o procedură constituțională. În rest, ne-am obișnuit cu aceste afirmații și nu vom da note, oricît de năstrușnice ar fi”, a remarcat Candu.

„Nici Parlamentul, și nici Guvernul nu elaborează legi antirusești, precum nu elaborează legi împotriva altor state în general. Legile sînt pro-Moldova”, a comentat, la rîndul său, Pavel Filip.

Menționăm că astăzi membrii Guvernului și Parlamentului s-au întrunit în ședință comună pentru a evalua gradul de implementare a Acordului de asociere cu UE, precum și mersul reformelor. 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load