Rotaţia batalioanelor de infanterie motorizată ruse, în Zona de Securitate

Rotaţia batalioanelor de infanterie motorizată ruse, în Zona de Securitate

În Zona de Securitate de pe Nistru, în perioada 16-23 octombrie, va avea loc rotaţia batalioanelor de infanterie motorizată ale Rusiei.

În ajunul acestei operaţiuni, în Grupul Operativ de Trupe Ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova (GOTR RTRM) s-a efectuat controlul gradului de pregătire a batalionului de infanterie motorizată pentru dislocarea în Zona de Securitate şi serviciul la posturile de pacificare.

În timpul inspecției militare a trupelor reprezentanţii comandamentului GOTR RTRM şi contingentului militar rus al forţelor mixte de pacificare, a fost verificată documentaţia batalionului, legitimaţiile militarilor, starea armamentului din dotare şi tehnicii militare, precum şi asigurarea personalului cu tot echipamentul necesar pentru serviciul la posturile de pacificare în Zona de Securitate. În timpul inspecţiei au fost verificate mijloacele de comunicare, siguranța în caz de incendiu și acordare a primului ajutor medical.

Pentru batalionul de infanterie motorizată, care a fost pregătit la baza GOTR RTRM pe parcursul anului de instruire 2017, inspecţia a fost un eveniment final înainte de rotaţia din Zona de Securitate.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load