Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Filip le recomandă unor funcționari „să se ridice din fotoliile moi”

11 oct. 2017,, 15:38   Politică
3168 2

Premierul Pavel Filip a criticat astăzi activitatea Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), comunică NOI.md.

Șeful Executivului s-a arătat deranjat de calitatea proastă a serviciilor de telefonie mobilă și comunicații prestate de operatorii din Republica Moldova, dar și de inacțiunea ANRCETI în această privință.

„Eu personal mă confrunt cu foarte multe probleme atunci cînd cade rețeaua, atunci cînd mă deplasez prin republică, nu mai vorbesc de conexiunea la internet. Noi avem o instituție - ANRECTI - și ea are obligația să monitorizeze întocmai cum se respectă condițiile licenței. Acoperirea trebuie să fie conform licenței, pe drumurile naționale, nu doar în procente stabilite”, a declarat revoltat Filip.

Premierul mai susține că, deși a semnalat această problemă la Agenția pentru Reglementare în Comunicații Electronice, a primit un răspuns formal, nedemn de o instituție cu responsabilități mari în acest sector. El a mai sugerat că indulgența ANRCETI față de operatorii de telefonie mobilă ar fi rezultatul unor înțelegeri de cartel.

„Le sugerez celor de la ANRCETI să se ridice din fotoliile moi. Înțeleg bine că se simt confortabil, și cu salariile pe care le au, dar e timpul să-și îndeplinească obligațiunile. Cetățenii trebuie să fie siguri că beneficiază de servicii de calitate”, a adăugat Filip.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?