Riscă să ajungă după gratii! Un individ din Transnistria, încătușat (VIDEO)

Riscă să ajungă după gratii! Un individ din Transnistria, încătușat (VIDEO)

Poliţia Capitalei a reţinut un individ cu vîrsta de 33 de ani, originar din Transnistria, care este bănuit de furt dintr-o locuinţă, în proporţii deosebit de mari, noteză NOI.md.

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 21 septembrie curent, cînd proprietarii nu erau acasă. El a fost reţinut pe urme fierbinţi de către angajaţii IP Rîşcani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău.

Potrivit datelor constatate, bărbatul ar fi pătruns într-o casă prin forţarea geamului din termopan, situată pe strada V. Badiu, de unde a sustras mijloace financiare şi bijuterii de aur în sumă totală de 53 000 de lei. Poliţiştii au reuşit să ridice banii și bunurile furate de la făptaş, care urmează să le fie returnate proprietarilor. Bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia, pe numele lui fiind pornită o cauză penală pentru furt în proporţii deosebit de mari, care prevede închisoare pe un termen de pînă la 4 ani.

Este de menţionat că individul a mai fost anterior judecat în regiunea transnistreană  pentru fapte similare.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load