X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Incendiu într-un apartament din Chișinău

11 oct. 2017,, 09:30   Capitala
2380 0

În dimineața zilei de ieri un incendiu a izbucnit într-un apartament de pe str. Albișoara 80/4 din capitală, relatează NOI.md.

Pompierii au fost solicitați de proprietara imobilului care se afla acasă cu copilul, în vîrstă de un an. Din prima informație se cunoștea că două odăi au fost cuprinse de flăcări, iar incendiul risca să se răspîndească cu repeziciune. Pompierii au intervenit două autospeciale.

Ajunși la fața locului, ei au stabilit că mama și copilul au reușit să iasă din apartamentul cuprins de foc, fără a fi afectați de produsele arderii. Salvatorii au lichidat incendiul în mai puțin de 20 de minute, prevenind răspîndirea lui la alte apartamente. Toate circumstanțele producerii arderii urmează să fie stabilite.

Specialiștii au înaintat prima versiune în acest caz, considerînd că incendiul s-ar fi putut produce din cauza unui încălzitor electric conectat la energia electrică, lăsat fără supraveghere. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI îndeamnă oamenii să respecte regulile de apărare împotriva incendiilor, în special la exploatarea aparatelor electrice de încălzit. În caz de incendii, persoanele sînt îndemnate să apeleze de urgență Serviciul 901.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?