Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

O actrița de la Hollywood și-a împrumutat imaginea pentru zece milioane de dolari

11 oct. 2017,, 04:00   Externe
2483 0

Actrița americana Emma Stone și-a împrumutat imaginea pentru zece milioane de dolari brandului Louis Vuitton.

Actrița laureată cu premiul Oscar pentru rolul din La La Land a fost de acord să reprezinte celebra casă de modă în următorii doi ani, în schimbul acestei sume de bani, relatează Page Six.

Emma Stone și brandul Louis Vuitton se aflau în negocieri de aproape un an de zile, însă abia acum actrița a și acceptat. Pentru aproximativ zece milioane de dolari, ea va apărea în reclamele brandului, dar va purta și creațiile acestuia pe covorul roșu la evenimentele la care va participa.

„Louis Vuitton încerca să o convingă pe Emma de aproape un an, însă inițial ea ezita. Acum a acceptat să fie imaginea brandului pentru următorii doi ani”, a afirmat o sursă pentru Page Six.


Anterior, casa de modă a încercat să ajungă la un acord cu Ryan Gosling, colegul de platou al actriței din pelicula La La Land. Acesta a refuzat însă ofertă, deoarece „el nu încheie astfel de contracte”.

Anterior, Louis Vuitton a avut contracte de imagine cu actrița Alicia Vikander, dar și cu Diana Kruger, Uma Thurman, Scarlett Johansson și alte vedete.

Emma Stone, în vîrstă de 28 de ani, a cîștigat premiul Oscar anul acesta, pentru interpretarea ei din pelicula La La Land. De altfel, actrița a ocupat anul acesta primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite actrițe, cîștigînd suma de 26 de milioane de dolari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?