X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un cunoscut numerolog a avertizat asupra venirii Apocalipsei

11 oct. 2017,, 01:30   Externe
5618 3

Omenirea a "supravieţuit" Apocalipsei anunţate pentru 23 septembrie 2017, dar iubitorii teoriilor despre Sfîrşitul Lumii au găsit o nouă dată la care să se raporteze.

Ideea unui nou sfîrşit al lumii îi aparţine numerologului creștin David Meade, care spune că Pămîntul se află la începutul unei perioade de "necazuri de șapte ani", care implică o serie de dezastre naturale cu consecinţe catastrofale, precum erupții vulcanice, inundaţii, tsunamiuri şi cutremure.

Potrivit calculelor sale, această eră distructivă ar uma să înceapă la 15 octombrie. Toate aceste necazuri, spune el, vor fi provocate de misterioasa "Planetă X" sau Nibiru, a cărei existență a fost negată în mai multe rînduri de NASA. Acesta subliniază că recenta eclipsă de soare are o legătură directă cu toate ele. "Acesta este începutul. De la marea ecplisă de soare americană, din 21 august, am fost loviţi de o serie de judecăți neîntrerupte", a spus David Meade, citat de Indy100.

El s-a referit apoi la capitolul 21 din Evanghelia după Luca, versetele 25-26: "Şi vor fi semne în soare, în lună şi în stele, iar pe pămînt spaimă întru neamuri şi nedumerire din pricina vuietului mării şi al valurilor. Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina".


Printre "necazurile" cu care ne vom confrunta, numerologul aminteşte apariția unui asteroid şi declanşarea unui război nuclear între Statele Unite și Regatul Unit, pe de o parte, și Rusia, China, Iran și Coreea de Nord, de celaltă parte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?