Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

BAC 2013: 8 mii de candidați vor participa la sesiunea suplimentară

12 iul. 2013,, 14:00   Societate
3299 0
Foto: evz.ro
Pe 15 iulie curent demarează sesiunea suplimentară de bacalaureat, pentru care au fost create 22 de centre de bacalaureat, prin decizia Comisiei Naționale de Examene. La această sesiune s-au înscris 8356 de candidați, conform cererilor depuse. Toate examenele vor începe la ora 10.00, pentru a oferi timp suficient de deplasare candidaților care vin din alte raioane.

Sesiunea suplimentară de bacalaureat va avea loc în perioada 15-19 iulie curent și este organizată pentru persoanele care, din motive obiective, nu s-au prezentat la examenele de bacalaureat în sesiunea de bază, precum și pentru candidaţii care au luat note insuficiente. Ei au dreptul să susţină repetat examenele respective. Sesiunea suplimentară se organizează în baza aceleiași metodologii ca și sesiunea de bază.

Comisia Națională de Examene va delega în cadrul sesiunii suplimentare reprezentanți ai comisiei, pentru monitorizarea examenelor.

Candidații care au susținut disciplinele de examene în sesiunea de bază își vor primi diplomele pe data de 15 iulie în liceele în care și-au făcut studiile.

În cadrul primei sesiuni de BAC, circa 42% din numărul total de elevi nu au susținut examenul de bacalaureat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?