Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Scopul vizitei delegației Asociației Burselor de Valori din Turcia și CCI în Găgăuzia

10 oct. 2017,, 11:30   Economie
2084 0

Delegația reprezentativă a Asociației Burselor de Valori din Turcia și a Camerelor de Comerț și Industrie (CCI) s-a deplasat în Găgăuzia cu o vizită de studiu și de familiarizare, relatează NOI.md.

Delegația a fost însoțită de Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Turciei în Moldova, HulusiKilic.

Potrivit Serviciului de presă al bașcanului Găgăuziei, conducerea autonomiei găgăuze s-a întîlnitcu delegația, la Comrat. Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, a prezentat pe scurt situația actuală a economiei regiunii, menționînd, de asemenea, prioritățile conducerii autonomiei în politica investițională.

În acest context, Irina Vlah a subliniat că cel de-al treilea Forum de Investiții Invest Gagauzia va fi, în mod tradițional, vizitat de reprezentanții companiilor mari, precum și de către oficiali din Turcia.


În cadrul întrevederii președintele Asociației Burselor de Valori din Turcia și a CCI RefanKsarıoğlu i-a prezentat conducerii autonomieipe membrii delegației vorbind, de asemenea, despre scopul vizitei lor în Moldova și Găgăuzia.

În cadrul discuției, oaspeților din Turcia le-au fost prezentate oportunitățile pentru platformele de investiții ale autonomiei la Vulcănești, Comrat și Ceadir-Lunga.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?