Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Reprezentanta Moldovei la Miss Wheelchair World, dezamăgită

10 oct. 2017,, 10:10   Societate
2085 1

Experienţă unică, dar şi decepție totală. Asta a trăit Ludmila Iachim, reprezentanta ţării noastre la primul concurs mondial de frumuseţe a femeilor în scaun cu rotile.

Tînăra a acumulat peste 11 mii de voturi online şi conducea detaşat la acest capitol, cu toate acestea, nu s-a învrednicit de niciun premiu.

"Eu sînt foarte dezamăgită de ceea ce a fost. Moldova a promovat lucrul acesta şi a promovat evenimentul în sine. Eu eram pe primul loc, Beata, poloneza era pe locul doi, pentru că avea cinci mii şi ceva, şi restul aveau pînă în trei mii, patru mii de voturi", a declarat Ludmila Iachim.

Rezultatele i-au uimit şi pe susţinătorii Ludmilei.

"Am spus, clar că este o fraudă şi ne-a stat destul de obijduitor, pentru că şi la un concurs de acest tip se fac anumite manipulări", a menţionat preşedintele Asociaţiei "Motivaţie", Igor Mereacre.

"Cineva s-a apropiat, chiar din concurente şi a întrebat-o pe Ludmila - Ce-a fost asta? Pentru că şi ele ştiau că ea este pe primul loc, la care Ludmila nu a avut o replică", a spus Ana Casian, însoţitoarea Ludmilei la concurs.

Organizatorii susţin însă că totul a decurs conform regulamentului.

"Totul este transparent, nimeni nu a putut modifica datele, pentru că este un program computerizat, care a recepţionat voturile din toată lumea", a precizat Rafal Michalczyk, organizator.

Chiar şi aşa, Ludmila susţine că a trăit o experienţă unică:

"Eu m-am dus încolo mîndră, pentru că după toate pregătirile şi după toată oboseala, pe scenă am ieşit foarte liberă. Aşa s-a primit că eu am lăsat toate emoţiile şi m-am simţit foarte mîndră ieşind în costum naţional. A fost ceva foarte frumos".

Titlul Miss World i-a fost oferit Alexandrei Chicikova, din Belarus, iar cel de vicemiss le-a revenit reprezentantelor din Africa de Sud şi Polonia.

Miss Wheelchair World s-a desfăşurat în Varşovia, în perioada 29 septembrie - 8 octombrie. În total, la concurs au participat 22 de concurente cu dizabilităţi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?