X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

De Hramul capitalei, traficul rutier va fi suspendat pe anumite porțiuni

13 oct. 2017,, 15:38   Capitala
3115 0

Primăria municipiului Chişinău a anunțat că în ziua de 14 octombrie 2017, cînd se marchează Hramul oraşului Chişinău, va suspendat traficul rutier pe anumite străzi.

Și anume, pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, în perimetrul străzilor Ismail – Mihai Viteazul, transportul nu va avea acces, iar asta pentru că pe bulevardul central al capitalei vor fi organizate manifestări cultural-artistice consacrate sărbătorii.

În context, în perioada de referinţă, circulaţia transportului public va fi redirecţionată pe străzile adiacente, după cum urmează.

Troleibuze:
Rutele nr. 1, nr. 4, nr. 5, nr. 8 și nr. 22 – se stabilește circulația în ambele sensuri pe str. București;

Ruta nr. 30 – de pe bd. Dacia pe str. București, str. Ismail, bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt, str. Ciuflea, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit spre Aeroport;

Rutele nr. 7, nr. 10 şi nr. 24 – itinerarul rutelor se scurtează pînă la Circ;

Rutele nr. 25 şi nr. 29 – itinerarul rutelor se scurtează pînă la Parcul „Alunelul”;

Autobuze:
Rutele nr. 9, nr. 11, nr. 17, nr. 46 și nr. 122 – itinerarul rutei se stabilește în ambele sensuri pe str. București.

Ruta nr. 5:
Tur – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. Columna, str. Vasile Alecsandri, str. 31 August 1989, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.
Retur – bd. Dacia, str. București, str. Eminescu, str. Alexandru cel Bun, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 26:
Tur – de pe bd. Renașterii Naționale pe str. Albișoara, str. M. Viteazul, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit;
Retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. M. Viteazul, str. Albișoara, bd. Renașterii Naționale și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele nr. 18, nr. 33 şi nr. 44 – itinerarul rutelor se modifică după cum urmează – de pe str. Tighina pe str. 31 August, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, str. C. Negruzzi, bd. Iu. Gagarin și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sînt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?