Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Patru ucraineni, reținuți la frontiera de stat

9 oct. 2017,, 14:50   Societate
2815 0

Polițiștii de frontieră din Direcția regională SUD cercetează patru cetățeni ucraineni pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

Bărbații au fost reținuți la sfîrșitul săptămînii trecute, în cadrul unei operațiuni pe linia combaterii ilegalităților la frontiera de stat.

Astfel, în direcția localităților Etulia-Limanscoe, patrula Sectorului Poliției de Frontieră ”Cișmichioi” a observat patru persoane deasupra unui vagon al trenului marfar de rută regulată Etulia-Reni. Pentru a verifica contextul acțiunilor acestora, inclusiv identificarea lor, trenul a fost oprit și concomitent chemată grupa de intervenție. Persoanele dîndu-și seama că au fost prinse în flagrant delict, au încercat să fugă de la fața locului. Însă la scurt timp, urmare a măsurilor operative, polițiștii de frontieră au depistat persoanele, fiind prinse în sat. Etulia.

În cadrul cercetărilor primare s-a aflat că este vorba despre patru cetățeni ucraineni, cu vîrste cuprinse între 20 și 30 de ani, toți locuitori ai sat. Limanscoe, Ucraina.

În vederea elucidării circumstanțelor și dispunerii măsurilor legale ce se impun, angajații Poliției de Frontieră continuă cercetările. Totodată, ținînd cont că trenul avea încărcătură cu minereu de cărbuni, Poliția de Frontieră documentează cazul și din perspectiva implicării persoanelor în trecerea ilegală a frontierei cu scop de sustragere a cărbunilor.


Cei patru cetățeni ucraineni sînt reținuți pentru 72 de ore.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?