Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Oficial european: „Shor trebuie să-și ispășească pedeapsa"

7 oct. 2017,, 10:58   Politică
8276 5

Primarul de Orhei, Ilan Șor, trebuie să-și ispășească pedeapsa pentru că a furat de la poporul moldovean, a reacționat liderul Partidului Popular European Joseph Daul, anunțînd, totodată, că nu a existat nici un contact oficial sau întîlnire oficială între conducerea Partidului Popular European și Ilan Shor, în contextul în care acesta se află la Bruxelles.

„Partidul Popular European nu are nimic în comun cu Ilan Șor, nici politic, și nici nu împărtășim aceleași valori ale partidui de stînga și populist al lui Șor. După ce justiția din Moldova l-a găsit vinovat de spălare de bani și fraudă bancară, Ilan Șor trebuie să-și ispășească pedeapsa pentru că a furat de la poporul moldovean”, a reacționat liderul celui mai mare partid din Parlamentul UE.

În ce privește implicarea europarlamentarului [Fulvio] Martusciello în vizita lui Șor la Strasourg, oficialul spune că Mastuciello nu reprezintă nici conducerea PPE, și nici poziția PPE cu privire la Moldova, ci doar interesele lui personale.

,,Îl voi convoca pe europarlamentarul [Fulvio] Martusciello săptămîna viitoare la o întîlnire la care să dea explicații referitoare la acțiunile sale”, se spune în declarația liderului PPE Joseph Dahl cu privire la vizita la Parlamentul European a lui Ilan Șor, conform Europa Liberă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?