X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Condamnată la închisoare pentru că a refuzat să își vaccineze băiețelul

7 oct. 2017,, 04:00   Externe
2635 0

O americancă din Michigan a fost condamnată la șapte zile de închisoare, după ce a încălcat un ordin judecătoresc de a-și vaccina fiul, relatează BBC News.

Rebecca Bredow nu a permis ca băiețelul ei de 9 ani să fie vaccinat, deși inițial fusese de acord.

Femeia agrease, în urma unei discuții cu tatăl copilui, să îi facă vaccinul copilului, însă ulterior s-a răzgîndit. Fostul ei soț a primit acum custodia temporară a băiețelului, în timp ce instanța a acuzat-o pe americancă de sfidare a curții și a condamnat-o la șapte zile de închisoare.

Bredow, mamă a doi copii, a declarat că ea și soțul ei au decis, atunci cînd s-a născut băiețelul lor, să amîne vaccinarea cît mai mult timp, lucru permis de legea din Michigan.


Cuplul s-a separat în 2008, iar tatăl a insistat ca băiatul să fie imunizat. Deși el nu deține custodia copilului, instanța a decis că tatăl trebuie să aibă un cuvît de spus atunci cînd vine vorba despre vaccinarea micuțului.

„Sunt o mamă care a făcut o alegere informată. Prefer să stau în spatele gratiilor pentru ceea ce cred, decît să cedez pentru un lucru în care nu cred”, a declarat femeia la auzul sentinței.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?