Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cînd uită Ghimpu de unire

5 oct. 2017,, 12:28   Politică
3212 1

Un deputat din Partidul Socialiştilor l-a pus la punct pe preşedintele Partidului Liberal, care şi-a amintit din nou la şedinţa Parlamentului despre unirea cu România.

În particular, Ghimpu a declarat că salariile şi pensiile cetăţenilor se vor majora după unirea cu ţara vecină.

„De ce vă amintiţi de unirea cu România cînd pe o lună treceţi în opoziţie? Cînd stați în fotolii calde și primiți mită, cînd cineva vă aduce ceva în valize, atunci totul este bine. Cum numai treceţi în opoziţie – imediat doriţi unire cu România. Cred că adepţii unirii cu România demult au înţeles că tot ceea ce spuneți este minciună și că parazitați pe cîteva procente care doresc unirea”, a remarcat Batrîncea.

Alesul poporului l-a acuzat pe liderul Partidului Liberal și de minciună în ce priveşte salariile. În particular, zilele trecute Mihai Ghimpu a declarat că a solicitat majorarea salariilor cu 50% pentru angajaţii bugetari şi aproape că a obţinut ca majoritatea parlamentară să adopte această decizie.


În realitate, liberalii nu au înregistrat niciun proiect cu acest subiect şi, cu atît mai mult, nu au susţinut iniţiativele respective ale socialiştilor, a subliniat deputatul.

„Mai bine gîndiţi-vă că aceasta este ultima apariţie a Partidului Liberal în Parlamentul Moldovei şi nu mai minţiţi cetăţenii”, a adăugat Vlad Batrîncea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?