X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1415

PL cere să fie urgentată investigarea morţii primarului de Sîngera

3 oct. 2017,, 17:40   Societate
2359 0

Partidul Liberal (PL) cere organelor de drept să grăbească investigaţia morţii primarului de Sîngera, Mihai Lari, ales pe listele PL, şi nu exclude că acesta ar fi fost omorît din motive politice.


Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PL, Mihai Ghimpu, a amintit că "primarul a murit la sfîrşitul lunii iulie, însă organele de anchetă încă nu au prezentat informaţii despre acest caz".

"Circumstanţele morţii lui Mihai Lari trezeşte îndoieli că acesta s-ar fi sinucis. La locul tragediei erau urme de sînge, nu a fost găsit cartuşul pistolului. În momentul tragediei, în casă se aflau soţia şi fiii primarului, care nu au auzit împuşcătura. În schimb, după moartea primarului, casa acestuia era urmărită cu drona", a spus el.

În versiunea sinuciderii lui Mihai Lari nu cred nici fiii lui, Ştefan şi Mihai, care au menţionat că "tatăl nu a avut niciun motiv de a se sinucide".

"El a fost o personalitate puternică, un lider cu voinţă şi deseori, prin deciziile pe care le lua în calitate de primar al orăşelului Sîngera, el împiedica jocurile necinstite ale diferiților funcţionari", spun ei.

Mihai Lari a ocupat funcţia de primar de Sîngera din 1993 pînă în 1999 şi din 2015 pînă în momentul morţii. Pe 30 iulie 2017, el a fost găsit mort în curtea casei sale. A doua zi, poliţia a iniţiat o investigaţie pentru determinarea la sinucidere.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав