COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2953
Puterea stiri: 6778
Coronavirus stiri: 7597

Ghimpu, șocat de decizia PD

3 oct. 2017,, 13:50   Politică
9365 13

Liderul PL, Mihai Ghimpu, se arată surprins de hotărîrea Partidului Democrat de a nu susține referendumul anti-Chirtoacă, informează NOI.md.

Liberalul a adăugat că vrea să creadă în sinceritatea acestei decizii, dar este conștient de faptul că politicienii în mod public spun multe.

„M-a șocat să aud această decizie a PD-ului. Eu am dovezi că tot ce a avut loc împotriva primarului Dorin Chirtoacă în cadrul Consiliului municipal și în afara lui a fost cu sprijinul PD-ului, inclusiv cu votul consilierilor PD. Eu salut orice decizie a oricărui partid, deoarece nu avem bani să cheltuim pentru acest referendum”, a punctat Ghimpu.

„Știți că public politicienii sînt foarte buni: promit salarii, pensii. Să vedem în realitate ce va fi, sper să fie o decizie sinceră”, a concluzionat el.

Democrații au anunțat astăzi că nu susțin inițiativa demiterii lui Dorin Chirtoacă prin referendum, întrucît aceasta ar fi o manevră electorală a socialiștilor, care nu are nimic comun cu interesele chișinăuienilor.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽