X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Invitația lui Filip către companiile din Kuwait

2 oct. 2017,, 11:30   Economie
2924 0

Prim-ministrul Moldovei, Pavel Filip, a invitat oamenii de afaceri din Kuwait să participe la procesul de privatizare din ţara noastră.

El a făcut acest lucru în cadrul întrevederii cu ambasadorul statului Kuwait în Republica Moldova, cu reşedinţa la Bucureşti, Talal Mansour Alhajeri, relatîndu-i diplomatului despre condiţiile create în ţara noastră pentru investitorii străini, comunică NOI.md.

În cadrul dialogului părţile au examinat oportunitățile de dinamizare a relaţiilor bilaterale în domeniile de interes comun.

Șeful Cabinetului de miniștri a salutat vizita diplomatului la Chișinău, exprimîndu-și convingerea că acreditarea acestuia în calitate de ambasador în țara noastră va impulsiona parteneriatul dintre Republica Moldova și Statul Kuwait. „Ne dorim ca relațiile dintre țările noastre să devină tot mai strînse. O direcție foarte importantă în acest sens este cooperarea economică”, a menționat premierul.


Părţile au convenit să determine mai bine posibilitățile de cooperare și interacțiune dintre Moldova și Kuwait. În acest context, urmează să fie organizată o serie de vizite bilaterale, inclusiv a oamenilor de afaceri din cele două țări. În legătură cu aceasta, ambasadorul Statului Kuwait a remarcat mai multe domenii de interes, inclusiv pe cel al drumurilor, agriculturii, securității alimentare şi turismului.

De asemenea, Talal Mansour Alhajeri a menţionat că țara sa este deschisă pentru aprofundarea relațiilor cu Moldova, inclusiv în vederea implementării proiectelor de îmbunătățire a condițiilor de trai în țara noastră prin intermediul Fondului Kuwaitian pentru Dezvoltare Economică Arabă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?