X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Jon Bon Jovi a donat 1 milion de dolari pentru ajutorarea familiilor afectate de uraganul Sandy

10 iul. 2013,, 09:00   Showbiz
2174 0
Foto: iballer.com
Rockerul american Jon Bon Jovi a donat 1 milion de dolari fondului special creat de autorităţile din statul său natal New Jersey pentru ajutorarea familiilor afectate de uraganul Sandy.

New Jersey a fost puternic afectat de uraganul Sandy, care a devastat coasta de est a Statelor Unite în octombrie 2012. Luni, rockerul Jon Bon Jovi a predat cecul de 1 milion de dolari guvernatorului acestui stat, Chris Christie, informează contactmusic.com.

La ceremonia specială organizată pentru înmînarea cecului, Jon Bon Jovi a declarat: "Prezenţa mea aici nu are o conotaţie politică. Este un eveniment emoţional, pentru că eu am crescut aici. Am mers la şcoală aici. Am cunoscut-o pe soţia mea aici. Şi, în zilele de după furtună, cînd mergeam pe stradă şi stăteam de vorbă cu oamenii de aici, un gînd nu-mi dădea pace. Mă întrebam din nou şi din nou: «Ce pot să fac?»", a spus cîntăreţul american.

"Ştiu că acest milion de dolari pare să fie o sumă destul de mare, dar ea reprezintă în realitate doar o picătură într-un ocean. Îmi place să cred în «puterea noastră», un concept care se referă la noi toţi, împreună - iar asta înseamnă tu, eu, noi - şi facem astăzi un pas, împreună, pentru a reconstrui vieţile acestor oameni", a adăugat Jon Bon Jovi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?