X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Trei foști președinți americani împreună au jucat golf (VIDEO)

30 sep. 2017,, 00:00   Externe
3192 0

Foștii președinți americani Barack Obama, George W. Bush și Bill Clinton au dat joi startul turneului de golf "Cupa Președinților" din New Jersey, prima dată când trei foști președinți participă la turneul bienal, relatează CNN.

Apariția lor la turneu are loc după un efort comun al celor cinci foști președinți ai SUA încă în viață de a susține demersul de ajutorare a victimelor uraganelor.

La "Cupa Președinților", care durează până duminică, jucătorii de golf americani joacă împotriva unei echipe internaționale într-o serie de 30 de meciuri. Obama, Bush și Clinton au participat la ceremonia de deschidere care marchează începutul meciurilor care au loc pe Liberty National Golf Course, din Jersey City, New Jersey.

Foștii președinți Jimmy Carter, George H.W. Bush, Bill Clinton, George W. Bush și Barack Obama au apărut într-un videoclip difuzat pe opt septembrie pentru a le cere americanilor să dea dovadă de solidaritate cu compatrioții lor afectați de uraganul Harvey. Mai târziu, demersul lor comun a fost extins pentru a include colecte pentru zonele afectate de uraganele Irma și Maria.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?