COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

La New York au apărut edificii misterioase de oțel (VIDEO)

30 sep. 2017,, 03:00   În lume
6628 0

Edificii de menire inexplicabilă au început să apară în cel mai mare centru financiar al lumii.

Acestea sînt ori turnuri, ori stîlpi de metal, asemănători la exterior cu retransmițătoare, în prezent se instalează în tot oraşul New-York: în tunele, în staţiile de metrou, lîngă pasaje, pe poduri şi în multe alte locuri.

Totodată, funcţionarii oraşului şi chiar angajații Metropolitan Transportation Authority (МТА), care singuri instalează aceste structuri misterioase, nu pot răspunde la întrebarea simplă a jurnaliştilor: ce sînt acestea şi în ce scop se construiesc?

Iată ce a spus, spre exemplu, comisarul pentru transport al oraşului New-York, Polly Trottenberg: „Noi dispunem doar de bani în sumă de o sută de milioane de dolari, alocați pentru înălţarea acestor turnuri (apropo, jumătate din această sumă noi deja am valorificat-o). Totodată, nimeni, nici eu, nici alţi membri ai Consiliului de directori, nu deţine informaţie integrală despre aceste edificii misterioase, de aceea, nu pot spune nimic concret”.


Un alt funcţionar al MTA, un oarecare Cedric Fulton, în general a refuzat să discute cu jurnaliştii acest subiect, probabil, nu toate sînt transparente şi legale în acest caz, iar colegul lui, Jose Lugo, a recunoscut totuşi că ei nici nu-şi pot imagina pentru ce sînt necesare toate acestea.

Deoarece turnurile sînt înălţate sub privirile a milioane de orăşeni, iar aceste edificii nicidecum nu se aseamănă cu podoabe, jurnaliştii de la CBS2 au ajuns cu întrebări în legătură cu aceasta pînă la preşedintele MTA, Joe Lhota, care a explicat succint că aceasta se face pentru securitatea naţională a ţării în scopul luptei cu terorismul. Funcţionarul a refuzat să spună mai multe, explicînd că nu are acest drept.

Cum luptă SUA cu teroriştii, locuitorii oraşului New-York ţin minte încă din septembrie 2001, de aceea, explicaţia lui Joe Lhota nu i-a prea convins şi nicidecum nu i-a bucurat. Iar turnurile înfricoșătoare, care cu fiece zi par pentru orăşeni tot mai misterioase şi de aceea, tot mai straşnice, rămîn un mister în spatele a șapte sigilii ...

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X