Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Andrian Candu a adus scuze României pentru declarațiile președintelui

27 sep. 2017,, 19:15   Politică
3861 10

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a cerut scuze României "pentru declarațiile tăioase ale președintelui Igor Dodon din ultima perioadă".

Despre aceasta anunța serviciul de presă al Parlamentului, referindu-se la declarațiile făcute după întrevederea trilaterală a președintelui Parlamentului Republicii Moldova, președintele Camerei Deputaților și Președintele Senatului, notează Noi.md

”Un președinte care se confruntă cu lipsa competențelor, compensează cu declarații tăioase. Reformele și integrarea europeană rămîn prioritatea noastră, iar România - partenerul numărul unu al Republicii Moldova și avocatul nostru în procesul de integrare europeană”, a spus Andrian Candu.

La întrevederea cu Nicolae-Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, Andrian Candu a subliniat determinarea autorităților de a implementa în continuare prevederile Acordului de Asociere și continuarea parcursului european prin promovarea unor reforme în beneficiul oamenilor.

Oficialii români au comunicat deschiderea României pentru susținerea Republicii Moldova în efortul de apropiere de standardele europene, în particular în domeniul socio-cultural, de securitate energetică, infrastructură și cel agricol.


Părțile au trecut în revistă situația curentă și au decis să intensifice cooperarea parlamentară, inclusiv prin intenția anunțată de a organiza o ședință comună a celor două Parlamente.

Președintele Parlamentului efectuează o vizită de lucru în România, unde astăzi a participat la summitul Aspen Energy, este organizat anual de către Institutul AspenRomânia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?