X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Prințul Harry și iubita sa au ieșit prima dată împreună în publiс (FOTO)

27 sep. 2017,, 02:00   Externe
3855 0

Prințul Harry și Meghan Markle au ieșit prima dată împreună în public în Toronto, la Jocurile Invictus.

Cei doi s-au ținut de mînă, au rîs și au vorbit pe tot parcursul meciului de tenis la care au participat, scrie Daily Mail. Ținînd-o de mînă, Harry și-a condus cu mîndrie iubita spre locurile care le-au rezervate la meciul de tenis la care au participat. Aceasta a fost prima apariție oficială a celor doi ca și cuplu.

Meghan a ales să poarte pentru acest moment extrem de important pentru relația ei cu prințul Harry o cămașă albă creată de prietena ei, Misha Nonoo și o pereche de jeanși albaștri. Harry a purtat tricoul negru cu sigla Invictus Games, pe care l-a purtat în toate zilele competiției.

Cuplul a stat la marginea terenului de tenis pe care se desfășura semifinala competiției de tenis între jucătorii Australiei și Noii Zeelande. Nepotul reginei, care a fost recent amenințat de ISIS, i-a explicat iubitei sale regulile jocului, iar cei doi au aplaudat de fiecare dată când jucătorii au reușit câte o lovitură bună.

Actrița din Suits a dovedit că este pregătită să facă față provocărilor pe care le presupune o relație cu prințul Harry, un semn a fost felul în care s-a comportat cu copiii pe care i-a întîlnit la Invictus.


Meghan a participat și la ceremonia de deschidere a competiției dedicată militarilor răniți, Jocurile Invictus, găzduite anul acesta de Canada, dar atunci a stat într-o lojă separată față de Harry.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?