X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

SURSE: Cine sînt cei alți trei deputați care o sa-l părăsească pe Ghimpu

25 sep. 2017,, 13:10   Politică
3843 2

După ce, săptămîna trecută, doi deputați au anunțat că părăsesc fracțiunea liberală din Parlament, încă trei deputați s-ar pregăti să iasă din partidul condus de Mihai Ghimpu.

În prezent, fracțiunea Partidului Liberal (PL) a rămas cu nouă deputați, după plecarea lui Iurie Dîrda și Oleg Ogor, iar în cîteva zile ar putea număra doar șase.

Surse bine informate au declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că deputații care ar putea părăsi fracțiunea liberalilor sînt Valerian Bejan, Ștefan Vlas și Petru Cosoi.


Petru Cosoi și Valerian Bejan nu au răspuns la apelurile repetate ale Ziarului NAȚIONAL pentru a infirma sau confirma posibila plecare din PL, în timp ce la telefonul lui Ștefan Vlas ne-a răspuns inițial un bărbat (cel mai probabil chiar deputatul - n.r.), care i-a pasat receptorul „adevăratului” Ștefan Vlas. La capătul firului se afla, însă, asistentul lui parlamentar, care ne-a indicat un alt număr de telefon ca fiind al deputatului. Cînd am telefonat la cel de-al doilea număr, am vorbit cu aceeași voce a asistentului, care s-a prezentat ca fiind Ștefan Vlas. „De unde ați luat această listă? Nu este adevărat”, a negat faptul că va părăsi fracțiunea parlamentară a liberalilor vocea de la telefon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?