Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Abramovici va cumpăra o echipă de "Formula 1"?

8 iul. 2013,, 03:51   Sport
3140 0
Foto: ziuanews.ro
Reprezentantul oficial al miliardarului Roman Abramovici (№ 13 în clasamentul celor 200 cei mai bogati oameni de afaceri din Rusia, averea - 10,2 miliarde $), John Mann a infirmat informațiile recent apărute în mass-media că omul de afaceri intenționează să achiziționeze echipa elvețiană "Sauber", care evoluează în Campionatul Mondial de autosport în clasa de mașini "Formula 1", transmite ITAR-TASS.

"Pentru prima dată aud despre asta. Poate mass-media a confundat ceva?”, - a spus Mann. El a explicat că din 2012 clubul de fotbal "Chelsea", care aparține lui Abramovici și "Sauber" sînt parteneri. "Astfel, emblema „Chelsea” se aplică pe mașinile de curse ale echipei "Sauber", - a spus Mann.

Sîmbătă, ziarul elvețian Blick a relatat că Roman Abramovici este interesat în cumpărarea echipei "Sauber" care se confruntă cu dificultăți financiare. Anterior mass-media a vehiculat că acțiunile echipei ar putea fi cumpărate, de asemenea, de "Gazprom" sau "SMP-Bank". Informația nu a fost confirmată oficial.

Roman Abramovici din 2003 este proprietarul clubului de fotbal "Chelsea". În 2012, Forbes a studiat cifrele de afaceri ale "Chelsea", începînd cu achiziționarea clubului de către miliardarul rus. Ancheta a arătat că datoriile au urcat peste 1 miliard de lire, iar cheltuielile lui Abramovici pentru cumpărarea și întreținerea clubului de fotbal timp de 8 ani reprezintă în jur de 20 milioane de lire sterline. În aprilie 2013 "Vedomosti", scria că rentabilitatea clubului de fotbal l-a costat pe Abramovici 80 milioane de lire sterline pe an.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?