X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cei mai buni bodyguarzi sînt în Moldova

20 sep. 2017,, 18:31   Societate
3680 0

Cei mai buni bodyguarzi şi-au primit laurii. După trei zile de luptă aprigă, Moldova s-a clasat pe primul loc la Campionatul Internaţional "Bodyguard 2017", organizat la Chişinău.

Angajații Serviciul de Protecție și Pază de Stat au devansat reprezentanți din 17 țări, dovedind încă odată că sînt cei mai buni. Podiumul a fost completat de echipele din Belarus și Georgia.

Pentru marele titlu au luptat 100 de participanţi. În final, învingător a ajuns locotenent-colonelul moldovean, Alexei Spînu, care a ocupat locul de frunte la proba de luptă corp la corp.

"Mă bucur că am avut puterea şi tăria să rezist şi să aduc un rezultat bun pentru echipă şi pentru serviciu", a spus locotenentul-colonel, SPPS, Alexei Spînu.

Reprezentantul Bulgariei s-a clasat pe locul întîi la proba conducerii autovehiculului în situaţii extreme.

"Nu am făcut ceva special, m-am antrenat mult pentru acest campionat", a spus locotenent major SP Bulgaria, Ivaylo Angelov.

În premieră, a fost oferit şi titlul "Miss Bodyguard". Acesta i-a revenit Victoriei Iurcinko, din Ucraina.

"Sunt mîndră că reprezint țara mea și îmi doresc să cuceresc locuri și mai mari, să fiu la înălțime, rapidă și puternică."

Un alt reprezentant al Ucrainei, Evghenii Merkula, a demonstrat o performanţă excepţională la proba tragerii din armele de luptă.

"Au fost emoţii mari, am depus efortul maxim."

Arbitrii spun că în cele trei zile cît s-a desfăşurat campionatul, unele echipe au încercat să trişeze, însă planurile le-au fost zădărnicite.

"Am identificat cîţiva simulanţi, care au vrut să prezinte un rezultat mai bun, dar trucul nu le-a reuşit. Acesta nu este primul caz. În 20 de ani am văzut multe",a spus arbitrul principal, Vsilii Vaculenco.

Într-un final, cei mai buni şi-au ridicat laurii, iar campionatul a fost organizat la nivel european, spun arbitrii.

"S-au manifestat ca echipe puternice, echipele din Moldova, din Ucraina, din Georgia, din Belarus. Şi sigur că cea mai mare bucurie este faptul că echipa SPPS-ului din Republica Moldova s-a plasat pe poziția numărul 1",a spus vicepreşedintele Federației Internaționale Bodyguard, Iurie Richicinschi.

"Fiecare loc în care se desfășura competiția era pregătit ideal. Şi la poligonul unde s-au efectuat împușcăturile, condițiile au fost perfecte",a spus arbitru principal, Vasilii Vaculenco.

Campionatul Internaţional "Bodyguard - 2017", a fost la a opta ediţie şi s-a desfăşurat, în premieră, la Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?