X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cantonamentul de toamnă "VOIEVOD-2017" a adunat peste 100 de sportivi (FOTO)

19 sep. 2017,, 16:42   Sport
3484 0

În perioada 16-17 septembrie 2017, membrii și sportivii Federației de Luptă Naţională «VOIEVOD» au organizat Cantonamentul tradițional de toamnă "VOIEVOD-2017, notează NOI.md.

Evenimentul care s-a desfășurat pe malul iazului din perimetrul satului Ivancea, raionul Orhei a adunat peste 100 de sportivi-activi a cluburilor "Voievod" din mai multe localități ale țării, precum și copii din familii social-vulnerabile.

Scopul cantonamentului a fost de a mobiliza echipele şide a pregăti sportivii înaintea unui nou sezon competițional.

Antrenorul principal al Federației "Voievod", Oleg Sclifos, le-a reamintit tinerilor sportivi regulile de securitate şi de comportament, informîndu-i despre riscurile la care sînt expuși în timpul odihnei. El le-a dat şi unele recomandări de evitare a acestor situații.

În decurs de 2 zile, sportivii au locuit în corturi, mâncarea fiind preparată la foc deschis.


Tinerii voievozi au avut parte de antrenamente speciale, dar și de distracții, concursuri, rug, numere artistice, cintece, poezii, care au fost îndreptate nemijlocit spre resocializarea şi dezvoltarea armonioasă a tinerilor prin intermendiul metodelor educativ sociale.

În cadrul programelor sportive au fost testați trei viitori antrenori, pentru încadrarea lor ulterioară în activitățile cluburilor.

Aerul curat, programele culturale şi sportive, precum şi comunicarea cu semenii lasă o amprentă pozitivă în inimile sportivilor, de aceea mulți dintre ei participă nu o singură dată la astfel de inițiative.Un astfel tip de odihnă e un mijloc excelent de menținere a sănătății și dezvoltare fizică a tinerilor.
Toţi participanții au rămas satisfăcuți, acumulînd noi experiențe.

Următorul cantonamentul va avea loc în zona montană din România, în perioada 22-24 septembrie 2017. De acest cantonament vor avea parte sportivii selecționatei Federației, care se vor pregăti intensiv, pentru a participa la Campionatu Mondial din Italia, preconizat la sfîrșitul lunii octombrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?