Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Obsesii şi obiceiuri ciudate a starurilor. Care sînt ele? (FOTO)

25 sep. 2017,, 03:00   Showbiz
4673 0

Simt plăceri intense atunci cînd iau contact direct cu anumite… obiecte.

Aceste vedete au recunoscut că viaţa lor se învîrte în jurul fetişurilor mai puţin obişnuite pe care le au. Iată pentru ce anume au făcut o pasiune nebună vedetele din showbiz-ul american!

Matthew McConaughey – excitat de mîncare

Actorul este nu numai gurmand, ci şi un bărbat care consideră că mîncarea este un adevărat afrodisiac. Nimic rău în asta, însă individul parcă a dus lucrurile prea departe: “Mîncarea e foarte sexy! Cîteodată, cînd gust ceva foarte gustos, simt aşa nişte fiori pe şira spinării… încît trebuie să mă opresc şi să iau o pauză.” Specialiştii denumesc aceste senzaţii sitofilie, adică cunoşterea unor plăceri intense atunci cînd consumăm alimente. Ulala, nici nu ne putem închipui ce “orgii” au loc în bucătăria lui McConaughey!


Johnny Depp – pasionat de hainele femeieşti

Avînd în vedere personajele dramatice pe care alege să le interpreteze pe marele ecran, e limpede că actorul adoră partea mai teatrală a meseriei lui, care include şi costumele de orice fel. De fapt, starul hollywoodian a recunoscut că, în viaţa de zi cu zi, are un interes mărit pentru piesele vestimentare ale femeilor. Nu într-atît încît să le poarte, însă destul de mult încît să ia contact cu ele în mod repetat. “Mi s-a întîmplat nu numai o singură dată să mă furişez în dressingul unei femei şi să-i admir pantofii şi dresurile. Pur şi simplu, am dezvoltat acest obicei de care nu mai pot scăpa…”, a mărturisit Depp.

Jennifer Lawrence – înnebunită după… bureţi

E frumoasă, faimoasă, bogată şi rîvnită de întreaga populaţie masculină a planetei! Ce-am avea să-i reproşăm divei blondine?! Poate obsesia ei pentru bureţi! Da, da, aţi citit bine! Actriţa e înnebunită după bureţi, fie ei de baie sau de bucătărie. Şi, ca să vedeţi că nu am inventat noi asemenea preferinţe ciudate ale lui Jennifer, vă invităm să aflaţi ce a mărturisit chiar ea, în Vogue, în 2013.

“Cînd ştiu că am bureţi noi în casă, mă trezesc în ziua aia mai drevreme decît de obicei.” Tot ea a recunoscut că bureţii i-au distrus relaţia amoroasă cu Nicholas Hoult: “El nu mi-a acceptat niciodată cu adevărat bureţii. Stăteam în bucătărie, într-o bună zi, şi i-am spus, în timp ce storceam un burete ud şi spumos în mînă – <Uite, acesta este unul dintre lucrurile care stau în calea fericirii noastre…>.”

Katy Perry – obsedată de dantura sa

Imaginea unui superstar este cît se poate de importantă. De fapt, poate deveni o adevărată obsesie dacă te laşi dus de val şi, de fapt, de presiunea tuturor să arăţi brici 24 de ore din 24. Iar asta i se întîmplă şi frumoasei cîntăreţe, care se pare că a devenit obsedată de dantura sa. Katy vrea să se asigure că are tot timpul dinţii albi şi desăvîrşiţi şi, drept urmare, poartă o periuţă de dinţi cu ea oriunde merge şi îşi perie dantura de mai multe ori pe zi. De prea multe ori, susţin specialiştii care ridică un semnal de atenţionare asupra acestui gen exces care nu poate fi decît dăunător smalţului danturii şi, mai ales, gingiilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?