Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Victoria Lungu, victimă a unei scheme de escrocherie

18 sep. 2017,, 14:31   Showbiz
14333 2

Piramidele financiare nu sînt o noutate pentru țara noastră, mai ales că activitățile mai multor astfel de ”companii fantomă” au fost deconspirate de autorități și jurnaliști, în ultimii ani. Însă chiar și așa unii oameni mai cred promisiunilor că vor deveni bogați peste noapte.

Totuși, mai grav este că unor astfel de promisiuni mincinoase cad pradă uneori și persoane publice. Victoria Lungu se pare că pînă nu demult a făcut parte dintr-un astfel de ”triunghi” dubios. Artista recunoaște că a investit mulți bani în ”noua criptomonedă a omenirii” - Onecoin.

Reporterii emisiunii de investigații ”Moldova, țară de minune” (Publika TV) au descoperit însă că această criptomonedă nu este decît o escrocherie în proporții enorme, care a pornit din Bulgaria și are peste 3 milioane de susținători în întreaga lume. În Moldova, peste 3000 de persoane au investit deja zeci și sute de mii de euro în Onecoin, bani care s-ar putea să nu-i mai vadă înapoi niciodată.

Chiar dacă în fața camerei susține că nu ar fi vorba de o escrocherie, Victoria Lungu spune, cînd crede că nu este filmată, că și-a dat seama că la mijloc este ceva dubios, așa că și-a retras investițiile din Onecoin și se simte norocoasă. „Evident, am făcut parte din această companie, am intrat cu o sumă destul de bunicică. Am mers la diferite traininguri, am învățat ceva. Din noiembrie nu mai fac parte, mi-am scos toți banii, am avut cel mai mare noroc”, susține Victoria Lungu, care, pe parcursul implicării în afacerea Onecoin, a fost și prezentatoare a mai multor evenimente tematice.

Victoria Lungu, implicată în una dintre cele mai mari escrocherii financiare din Europa! A investit MULȚI BANI în Onecoin! Ce i s-a întâmplat mai departe - VIDEOPUBLIKA


Și vedetele din România nu au fost trecute cu vederea de cei care fac parte din piramida Onecoin. Willmark, fost jurat la „Dansez pentru tine”, la fel, este membru Onecoin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?