X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Pediatrii au organizat primirea pacienților într-un parc al capitalei

18 sep. 2017,, 11:31   Societate
2437 0

Unul dintre scuarurile din centrul capitalei s-a transformat astăzi într-un cabinet pediatric în aer liber. Consultații gratuite le-au fost oferite copiilor de către medicii Spitalului "Valentin Ignatenco", din capitală.

Oamenii au apreciat inițiativa autorităților imediat. Căci nu toată lumea are posibilitatea să ajungă la medic, atunci cînd apare o asemenea necesitate. Astfel, încît toți doritorii au profitat de ocazia să verifice starea de sănătate a copiilor.

"Noi răspundem la întrebări și le oferim recomandări privind nutriția, îngrijirea zilnică, programul de vaccinare", a spus pediatrul, Irina Taraneț.

Consultațiile au avut loc în cadrul Tîrgului de Caritate. Mamele au scos în vînzare haine pentru copii. O parte din bani vor fi donați pentru operația costisitoare a Ariadnei, de doi ani.

"Astăzi o ajutăm pe Ariadna, o fetiță de doi ani, care are nevoie de operație, preconizată pentru luna noiembrie. Este foarte scumpă și sperăm să putem aduna cît mai mult posibil. Întotdeauna ajutăm cu ce putem", a menționat organizatorul Tîrgului, Rada Șpac.


Circa o sută de mame au participat la Tîrgul de Caritate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?