X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Melania Trump a apărut în public într-o ţinută "orbitoare" foarte scumpă

16 sep. 2017,, 01:30   Externe
4754 0

Una caldă, una rece. Cam așa stau lucrurile în ceea ce privește garderoba Melaniei Trump, soția în vîrstă de 47 de ani a președintelui american.

După ce s-a conformat și adoptat o ținută mai low cost pentru vizita la locurile afectate de uraganul Irma, în Florida, ocazie cu care a purtat o cămașă, blugi și Converși de 50 de dolari, ieri seară, diva și-a revenit.

Donald Trump și Melania Trump la dineul prezidențial
Melania a fost numai zîmbet

Și spunem divă în sensul bun al cuvîntului. Melania a fost, din nou, imaginea glamourului la recepția găzduită de cuplul prezidențial la Casa Albă. Ei bine, Prima Doamnă a strălucit la propriu și la figurat în rochia ei argintie cu paiete, creație Monique Lhuillier, în valoare de 8.000 de dolari.

Moment rar de tandrețe

Mai mult, Melania a părut și deosebit de bine dispusă și chiar afectuoasă cu soțul ei. Prima Doamnă a avut parte și de propriul ei moment în prim plan, urcînd pe scenă și ținînd un mic discurs de bun venit pentru invitații la cina cea extravagantă.

Chiar și Donald Trump a fost la înălțimea eleganței etalate mai mereu de soția sa, președintele de 71 de ani purtînd un smoking corespunzător pentru un astfel de dineu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?