X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Dodon amenință că va convoca Marea Adunare Națională

15 sep. 2017,, 09:02   Politică
5039 7

Igor Dodon amenință că va convoca Marea Adunare Națională dacă Partidul Democrat, aflat la guvernare, va agrava în continuare situația din Republica Moldova, notează NOI.md.

Declarația a fost făcută de președintele Moldovei în cadrul emisiunii „În PROfunzime” de la postul de televiziune PRO TV Chișinău.

Potrivit lui Dodon, ar exista două situații în care ar recurge la o asemenea soluție.

„În cazul în care va încerca să dezlănțuie un conflict militar pe Nistru, un război de care nu avem nevoie sau dacă va încerca să demită președintele, care a fost ales de popor, atunci, noi ne rezervăm dreptul să convocăm Marea Adunare Națională, unde să cerem cetățenilor să decidem ce să facem mai departe”, a punctat șeful statului.

Președintele susține că nu-și dorește destabilizarea situației în țară, însă este provocat în permanență de mulți actori, inclusiv de PDM.

„PDM vrea o destabilizare, pentru că astfel și-ar justifica lipsa de rezultate. Se închid școlile, vedeți ce-i cu spitalele, prețurile, medicamentele etc. Lor le-ar trebui acum o destabilizare și ei mă provoacă, dar noi vom acționa foarte calm”, a declara Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?