Imagini suprinzătoare de la atentatul din Barcelona (VIDEO)

Imagini suprinzătoare de la atentatul din Barcelona (VIDEO)

Autorul atacului terorist din Barcelona, șoferul dubei care a lovit pietonii aflați în cartierul istoric Las Ramblas, a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce se îndepărtează de la locul tragediei.

Younes Abouyaaqoub merge calm, ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat, iar atunci cînd este îndrebat de o femeie ce s-a întîmplat, el răspunde că nu știe, relatează The Telegraph.

Younes Abouyaaqoub este teroristul care a condus duba folosită în atacul terorist din Barcelona, în urma căruia 14 oameni au fost uciși și peste 100 au fost răniți. El a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce se îndepărtează calm de locul în care a avut loc atacul. Mai mult, o femeie care probabil aude țipetele disperate îl întreabă ce s-a întîmplat. „Nu știu, se întîmplă acolo”, a răspuns acesta, calm.

Ulterior, teroristul a oprit o mașină și l-a înjunghiat pe șofer, reușint apoi să fugă cu vehiculul de la fața locului. Mașina a fost găsită ulterior abandonată, într-o suburbie a Barcelonei.

Timp de patru zile, teroristul a fost căutat de autoritățile spaniole. El a fost împușcat mortal, în urma unei intervenții de amploare. Suspecul avea asupra sa o vestă exploviză ce s-a dovedit a fi falsă și a stricat „Allahu Akbar”, cînd a fost oprit de polițiști.

La cîteva ore după atacul din Barcelona, ceilalți membri ai celulei au încercat să comită un alt atac, în stațiunea turistică Cambrils.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load