X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Meciul Ligii Campionilor de la Liverpool va fi demonstrat la NOI TV

13 sep. 2017,, 18:30   Sport
3036 0

Liga Campionilor (LC) la fotbal e în plină desfășurare, tensiunea înainte de deznodămînt crește, lucru de care se pot convinge și utilizatorii portalului NOI.md.

Granturile de fotbal majore au început lupta pentru trofeul principal al Europei. Meciul central al celei de-a doua zile a primei runde din faza grupelor Ligii Campionilor între cluburile "Liverpool" și "Sevilla" promite să devină foarte spectaculos, de aceea nu merită să pierdeți difuzarea acestuia pe portalul NOI TV, care va avea loc în seara zilei de 13 septembrie.

"Liverpool" și "Sevilla" sînt Cluburi de Fotbal europene cu tradiții și succese reale în palmaresul cărora sînt numeroase trofee. "Cormoranii" (astfel sînt supranumiți jucătorii clubului "Liverpool" – nota red.) au cîștigat de cinci ori Liga Campionilor (inclusiv Cupa Campionilor Europeni, care a existat înainte de 1990 – nota red.), lucru cu care nu se poate lăuda niciun alt club din Anglia. "Sevilla", la rîndul său, a cîștigat Liga Europei de cinci ori (la cel de-al doilea turneu de prestigiu de fotbal – nota red.), iar din anul 2014 pînă în anul 2016 acest trofeu au reușit să-l obțină spaniolii de trei ori consecutiv.


Istoria confruntărilor față în față a celor două echipe nu este bogată. Echipa "Liverpool" și "Sevilla" s-au întîlnit o dată în finala Ligii Europei, în mai 2016, cînd Clubul de Fotbal din Spania a cîștigat de la rivali cu scorul de 3: 1. În meciul actual, care va avea loc pe stadionul de acasă al echipei "Liverpool", "Enfield Road", este prezisă victoria gazdelor. Bookmakerii au dat publicității cotările pentru acest meci, în care, în opinia lor, "Liverpool" are de trei ori mai multe șanse să cîștige, decît "Sevilla". Totodată, un scor egal este evaluat ca fiind puțin probabil. În orice caz, înfrîngerea oricăreia dintre echipe va încinge doar Europa fotbalistică, deoarece pînă la finele rundei din faza grupelor situația în Liga Campionilor se poate schimba drastic.

Meciul dintre Cluburile de Fotbal "Liverpool" și "Sevilla" va avea loc pe 13 septembrie și va începe la ora 21:45, conform timpului Europei de Est. Utilizatorii NOI.md vor putea viziona acest meci în direct. Pentru aceasta va fi suficient să urmați linkul, indicat aici. Acest lucru ne va permite să petrecem următoarea oră și jumătate vizionînd un joc de înaltă calitate, un meci de zile mari.

Liga Campionilor este cel mai prestigios turneu al Cluburilor de Fotbal din Europa. Actualul deținător al trofeului Ligii Campionilor este CF "Real", care în meciul final, ce s-a desfășurat pe 3 iunie, i-a învins pe adversarii de la "Juventus" cu scorul de 4: 1. Atunci "Real", pentru prima dată în istoria sa, a reușit să obțină trofeul în Liga Campionilor, al doilea an consecutiv.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?