Un locuitor al capitalei a dosit sub fîn alcool (VIDEO)

Un locuitor al capitalei a dosit sub fîn alcool (VIDEO)

Un locuitor al capitalei a încercat să dosească sub fîn peste 48 de butelii pline cu alcool

Potrivit anchetei, polițiștii au oprit pe traseul Hîncești – Cimișlia, la ieșirea din satul Bozieni, un microbuz de model „Mercedes Sprinter”, condus de un bărbat de 34 de ani, domiciliat în municipiul Chișinău.  Acesta a declarat polițiștilor că ar fi transportat baloturi de fîn.

În urma verificărilor autovehiculului  de către ofițerii Direcţiei „Sud”, sub baloturile  de fîn au fost depistate acele 48 de vase de plastic, cu o capacitate totală de 1056 litri, pline cu  un lichid incolor cu miros specific de alcool. Marfa fiind estimată la aproximativ 80 mii de lei.

La solicitarea polițiștilor, bărbatul nu a putut prezenta careva acte ce ar confirma provenienţa alcoolului etilic, totodată, nici nu a comunicat destinația finală a mărfii.

Alcoolul a fost ridicat pentru efectuarea analizelor necesare și stabilirea calității.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate, dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 10 ani.

 

Polițiștii întreprind măsuri în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în această schemă frauduloasă de transportare, distribuire a alcoolului etilic şi stabilirea prejudiciului cauzat statului, precum și atragerea la răspundere contravențională sau penală a persoanelor implicate.

 

Menționăm că, pe întreg teritoriul țării, în permanență, sînt desfășurate operațiuni privind depistarea alcoolului contrafăcut și combaterea comerțului ilicit al acestuia.

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load