X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Gaiciuc a reacționat la decizia lui Dodon

13 sep. 2017,, 13:15   Politică
11989 20

Victor Gaiciuc a recunoscut în interviul pentru portalul kp.md că cetățenii ar trebui să fie siguri că Armata îi va apăra.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a înaintat candidatura lui Victor Gaiciuc la postul de ministru al Apărării țării. Vă reamintim că Victor Gaiciuc a deținut deja acest post la începutul anilor 2000.

"Da, am discutat cu președintele pe această temă. I-am răspuns că sînt de acord cu propunerea dlui. Pentru mine este o dovadă a încrederii și o onoare, dar a fi ministru nu reprezintă pentru mine un scop în sine. Dacă președintele va considera necesar ca cunoștințele mele, experiența și pregătirea mea vor fi utile pentru Armată și țară, sînt absolut sănătos și gata de zboruri, fără restricții", a relatat Gaiciuc.


"Cel mai important lucru este să aducem liniștea și claritatea, astfel încît oamenii să fie siguri că Armata îi va proteja și nu va participa la rezolvarea problemelor politice", a menționat el într-un interviu acordat kp.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?