X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Disputa între „Barcelona” și „Juventus” - pentru spectatorii NOI TV !

12 sep. 2017,, 18:30   Sport
3072 0

Liga Liga Campionilor (LC) la fotbal se întoarce cu un meci grandios între Cluburile "Barcelona" și "Juventus".

Unul din cele opt meciuri din primul tur al etapei de grup, care va avea loc în seara zilei de 12 septembrie, va atrage cu siguranță atenția multor spectatori, care urmăresc cu atenție peripețiile fotbalului mondial. Utilizatorii vor putea urmări meciul dintre Cluburile "Barcelona" și "Juventus", datorită serviciului oferit de NOI TV.

Un meci de un astfel de nivel ca confruntarea dintre "Barcelona" și "Juventus", devine întotdeauna meciul principal al zilei în Liga Campionilor. Meciul nu fi o excepție nici de această dată, în ciuda faptului, că unii dintre jucătorii-cheie ai CF "Juventus" vor lipsi. Ambele echipe au ceva de dovedit, deoarece "Juventus" a pierdut în fața echipei "Barcelona", în finala Ligii Campionilor UEFA, în anul 2015, cu scorul de 1: 3, iar doi ani mai tîrziu i-a învins pe rivalii din "capitala" Cataloniei în două meciuri ale sferturilor de finală, cu scorul total de 3:0.


Cu toate acestea, "balanța" va fi totuși de partea "Barcelonei", deoarece anume ea va fi gazdă a meciului, care va avea loc pe stadionul "Camp Nou", cu capacitatea de aproape 100 de mii de spectatori. Cu un astfel de sprijin, un rezultat de succes este o obligație a oricărui club față de fanii săi, care au venit la meciul echipei lor preferate, la mijlocul săptămînii de lucru. În plus, "roș-albaștrii" (supranumele dat fotbaliștilor Clubului de Fotbal de la "Barcelona" – nota red.) au rezultate mai remarcabile pe arena internațională. "Barcelona" a cîștigat Liga Campionilor de cinci ori, în timp ce Clubul de Fotbal de la Torino a putut cîștiga acest trofeu doar de două ori.

Meciul dintre Cluburile "Barcelona" și "Juventus" va avea loc pe 12 septembrie și va începe la ora 21:45, timpul Europei de Est. Utilizatorii NOI.md vor putea viziona acest meci în direct. Pentru acest lucru, va fi suficient să urmați acest link și să vă bucurați timp de timp de o oră și jumătate de fotbalul de "cea mai înaltă probă".

Liga Campionilor este cel mai prestigios turneu al Cluburilor de Fotbal din Europa. Actualul deținător al trofeului Ligii Campionilor este Clubul de Fotbal "Real", care în meciul final, ce s-a desfășurat pe 3 iunie, i-a învins pe adversarii de la "Juventus" cu scorul de 4: 1. Atunci, "Real", pentru prima dată în istoria sa, a cîștigat trofeul Ligii Campionilor al doilea an consecutiv.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?