X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Boxerii moldoveni s-au prezentat excelent la Campionatul European din Belarus – declarație (VIDEO)

2 iul. 2013,, 17:56   Sport
5012 0
Foto : noi.md
"La Campionatul European de box, echipa Republicii Moldova s-a prezentat excelent", a declarat președintele Federației de Box din Moldova, Vasile Chirtoca, la o conferință de presă dedicată succesului sportivilor noștri la Campionatul European de box. De asemenea, domnul Chirtoca a subliniat că "în ciuda dificultăților și deficiențelor din sistemul de arbitraj, sportivii moldoveni au reușit să cîștige medalii la un campionat de un nivel atît de înalt”.

În calitate de recompensă pentru rezultatele obținute, cîștigătorilor și antrenorilor acestora le-au fost acordate premii bănești de către Federația de Box din Moldova.

Pe lîngă conducerea federației, la conferință au participat antrenori și sportivii cîștigători: Dumitru Galagoț, medaliat cu argint, și Petru Ciobanu, medaliat cu bronz.

În cadrul conferinței, a fost menționat faptul că acest campionat a fost unul jubiliar, al 30-lea, și echipa noastră, pentru prima dată, a mers la competiții în componență deplină de 10 de persoane. Toți membrii echipei au fost dotați și pregătiți corespunzător. Potrivit prim-vicepreședintelui Federației de Box din Moldova, Maxim Certîcovțev, ”echipa a fost bine pregătită, sportivii au fost într-o formă foarte bună, iar rezultatele obținute denotă faptul că școala moldovenească de box are perspective mari la competițiile internaționale".

Amintim că Campionatul European de box s-a desfășurat în capitala Republicii Belarus în perioada 31 mai - 8 iunie 2013. La acest campionat boxerii moldoveni Dumitru Galagoț și Petru Ciobanu au cucerit o medalie de argint și una de bronz la categoria de greutate de pînă la 64 kg și 81 kg, respectiv.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?