Operațiune amplă de căutare a tinerei dispărute (VIDEO)

Operațiune amplă de căutare a tinerei dispărute (VIDEO)

Persoana dispărută la Țipova va fi căutată și astăzi de salvatori. Misiunea a fost reluată de dimineață începînd cu ora 8.00, transmite NOI.md cu referire la Serviciul de Protecției Situații Excepționale. 

Pe parcursul zilei de 11 septembrie aceasta a fost căutată de chinologi, alpiniști și polițiști, dar fără rezultat. În minsiune au participat peste 30 de salvatori.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI se va implica la căutarea femei dispărute în localitatea Țipova raionul Rezina. Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a luat decizia ca salvatorii în comun cu polițiștii să efectueze căutările. 

 

Astfel peste 30 de angajați ai Serviciului Situații Excepționale sunt mobilizați să efectueze misiunea. În echipele de căutare sunt incluși chinologi și  alpiniști care vor merge în cele mai dificile locuri din apropierea localității pentru a găsi persoana pierdută. Din informațiile prealabile zona în care se presupune că femeia a dispărut este cu relief de stîncă unde poate fi necesară intervenția alpiniștilor.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load