Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Cele mai atrăgătoare ținute la Festivalul de Film de la Veneția (FOTO)

12 sep. 2017,, 03:00   Showbiz
4598 0

Cea de-a șaptea zi a Festivalului de Film de la Veneția a debutat cu apariția pe covoru roșu a unor noi dive de la Hollywood.

De data aceasta trei blonde superbe și faimoase care au impresionat prin vestimentațiile alese pentru acest eveniment important din industria cinematografică. Să vedem, așadar, cine a strălucit aseară în lumina reflectoarelor!

Jennifer Lawrence

A sosit la Veneția pentru a-și promova noul film, „Mother”, iar participarea sa de anul acesta de la unul dintre cele mai importante festivaluri de film, a venit cu multă strălucire pe covorul roșu. Ieri a participat la două evenimente, pe zi la o conferință de presă, iar seara, la premiera filmului său, iar tot ceea ce putem spune este că actrița în vîrstă de 27 de ani a fost de-a dreptul superbă. A ales să poarte două rochii prețioase, care i-au venit ca turnate.


Dacă pe zi a optat pentru o rochie pînă la gleznă din dantelă prețioasă și sclipiri de auriu, cu un decolteu adînc, seara a fost o adevărată prințesă. A arătat senzațional în rochia Christian Dior cu corset semitransparent și o fustă amplă cu voal.

A ales o rochie de prințesă de la Dior.

Diane Kruger

În vîrstă de 41 de ani, actrița Diana Kruger a impresionat cu apariția sa de la Festivalul de Film de la Veneția. Extrem de strălucitoare și cu o siluetă de invidiat, actrița germană a purtat o ținută interesantă. A optat pentru strălucire și culori metalice, impresionînd cu un look à la Louis Vuitton.

A adoptat un look îndrăzneț, cu elemente extravagante.

Actrița a atras toată privirile marți, la o cină organizată în timpul Festivalului de Film de la Veneția. A purtat un top negru cu aplicații metalice, completat de o pereche de pantaloni din piele într-o nuanță metalică de verde, chocker și sandale cu tocuri înalte și barete subțiri.

Michelle Pfeiffer

Are 59 de ani și doi copii, dar încă arată formidabil. Michelle Pfeiffer a impresionat cu apariția sa de la premiera Fimului „Mother” de aseară, într-o rochie lungă și strălucitoare. A fost o seară dedicată strălucirii la propriu, căci actrița a furat toate privirile la premiera celui mai nou film al său. Veterană la Hollywood, Pfeiffer a ales să poarte o rochie lungă cu paiete, creație Michael Kors, una cu un croi simplu, dar care a venit ca turnată pe silueta sa de model. Într-o combinație de auriu și negru, ținuta extravagantă i-a asigurat lui Michelle un loc binemeritat în lumina reflectoarelor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?