Apă-Canal a intervenit în peste 35 de avarieri doar în acest weekend

Apă-Canal a intervenit în peste 35 de avarieri doar în acest weekend

Pe parcursul zilelor de sîmbătă şi duminică, angajații S.A. ”Apă-Canal Chişinău” au executat lucrări de remediere a 42 de avarieri la reţelele de apeduct, cu diametrul cuprins între 50-300 mm.

Totodată, au fost realizate lucrări de înlăturare a blocajelor la reţelele de canalizare conform celor 62 de fişe de lucru deschise.

Pentru ziua de 11 septembrie, curent, de către Serviciul dispeceratul central sînt deschise 35 fişe de lucru pentru lichidarea avarierilor la reţelele de apă, produse pe mai multe străzi din capitală. În scopul executării unor lucrări de remediere a avarierilor la reţele, pe cîteva străzi sînt prevăzute deconectări de apă (vezi rubrica Deconectări pe site-ul întreprinderii – www.acc.md). Totodată, anunţăm, că sînt înregistrate 32 de situaţii de avariere la reţelele de canalizare, pentru care, de asemenea, sînt prevăzute un şir de lucrări care vor fi efectuate pe parcursul zilei curente.

Echipele de intervenţie depun eforturile necesare pentru ca toate avarierile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă şi de canalizare să fie remediate în timp util, iar consumatorii să poată beneficia de serviciile întreprinderii la parametrii optimi.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load