X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon i-a adresat lui Trump un mesaj (DOC.)

11 sep. 2017,, 10:37   Politică
4496 4

Președintele Republici Moldova, Igor Dodon, a adresat un mesaj de comemorare și susținere pentru poporul american președintelui SUA, Donald Trump, în legătură cu atacul terorist care a avut loc acum 16 ani pe 11 septembrie, relatează NOI.md.

Potrivit șefului statului, dramele și tragediile trebuie să ne solidarizeze, pentru că numai împreună le putem depăși pe cele mai dificile dintre ele.

„Tragedia care a lovit Statele Unite în urmă cu 16 ani este o pagina tristă și plină de durere pentru întreaga istorie contemporană. Pe 11 septembrie 2001 am fost cu toții martorii unui adevăr – terorismul trebuie combătut în fiecare zi”, se spune în mesajul lui Igor Dodon.

În acest context, în numele poporului Republicii Moldova și al său personal, șeful statului a transmis un mesaj de suport și încredere poporului american.

Atentatele de la 11 septembrie au fost o serie de atacuri sinucigașe coordonate de Al-Qaeda împotriva Statelor Unite. În total, în urma atacurilor au murit 2.993 de oameni, inclusiv teroriștii. Majoritatea covîrșitoare ale celor morți erau civili, inclusiv cetățeni din 90 de țări.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?