Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Antrenorul Ștefan Stoica a debutat cu victorie la Zaria

11 sep. 2017,, 11:10   Sport
2577 0

Tehnicianul român Ștefan Stoica a obținut victorie în primul meci pe banca tehnică a formației Zaria.

Echipa din Bălți a cîștigat cu 2-0 în fața nou-promovatei Sfîntul Gheorghe în cadrul etapei a 9-a din Divizia Națională, transmite IPN.

Ambele goluri au fost marcate de brazilienii Marcao (minutul 45) și Bruno de Sousa (83), care de asemenea s-au aflat la meciul de debut. În urma acestei victorii, Zaria a urcat pe locul cinci în clasament, cu zece puncte, în timp ce Sfîntul Gheorghe se află pe ultima poziție, cu șapte puncte la activ.

Primele trei clasate au obținut victorie în etapa a 9-a. Liderul Sheriff a dispus, în deplasare, de Speranța cu 2-1, după ce a condus cu 2-0 pînă în minutul 45. La reușitele lui Badibanga și Damașcan, gazdele au replicat prin Plătică. La două puncte de Sheriff se află Milsami, care a trecut de Spicul cu 2-0. Bello și Surdu au marcat în prima repriză. Dacia nu a avut probleme cu Dinamo-Auto și a cîștigat cu 4-1.

În fine, Zimbru și Petrocub s-au despărțit nedecis, scor 1-1. Pentru Zimbru a marcat brazilianul Douglas, aflat la meciul de debut în Divizia Națională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?