Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Bikerii au liber la circulaţie pe bd Ştefan Cel Mare

11 sep. 2017,, 09:53   Capitala
2800 0

Toți participanții la trafic sînt egali. Acesta este mesajul cu care INP s-a alăturat motociliştilor din ţară şi au dat startul circulaţiei rutiere pentru bikeri, pe bulevardul Ștefan Cel Mare din capitală.

Acțiunea a avut loc în contextul multiplelor solicitări parvenite din partea Asociației motocicliștilor în care solicitau eliminarea restricțiilor de circulație prin centru capitalei. Iată că de curînd Inspectoratul Național de Patrulare și Administrația Publică Locală, le-au auzit „rugămintea” şi au acceptat solicitarea.

Astfel că, după mulți ani de restricții de circulație pe cel mai populat bulevard din țară, ieri, 10 septembrie, a fost înlăturat ultimul indicator care le interzicea șoferilor pe două roți să circule pe această porțiune de drum.

La final, pentru a demonstra că ei tot sînt cu drepturi egale în trafic, în Piața Marii Adunări Naționale a fost organizat un concurs ,”Șoferul care poate circula cu cea mai mică viteză”, cîștigătorul primind marele premiu- indicatorul de restricții a motocicliștilor.

Inspectoratul Național de Patrulare susține Asociația motocicliștilor din țară și reiterează că toți participanții la trafic sînt egali și doar împreună putem contribui la siguranța rutieră.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?