Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Llistă cu politicieni, posibile ținte ale teroriștilor, descoperită în Germania

9 sep. 2017,, 21:02   Externe
2653 0

Oficialii germani au descoperit o listă cu 5.000 de persoane, inclusiv 100 de politicieni, ce ar fi urmat să fie vizaţi de atacuri teroriste.

Aceasta a fost găsită în urma unor raiduri de săptămîna trecută asupra caselor şi locurilor de muncă a doi suspecţi terorişti, informează ziarul Die Welt, citat de Reuters.

Ziarul german citează surse ale forţelor de securitate care susţin că unul dintre suspecţi, un fost poliţist ce a fost între timp suspendat, este bănuit că ar fi folosit computerul de la locul de muncă pentru a cerceta adresele unor oponenţi politici.

Poliţia germană a întreprins un raid pe 28 august asupa caselor şi locului de muncă ale acestui poliţist şi unei alte persoane suspectate că ar fi plănuit să capturze şi să ucidă politicieni din cauza opiniei lor în privinţa imigranţilor.

Suspecţii s-ar fi temut că politica în privinţ imigranţilor ar sărăci statul german şi ar fi început să facă provizii alimentare, muniţie şi să plănuiască atacurile.


Potrivit ziarului german, nu există însă indicii că ar fi existat planuri concrete ale uciderii persoanelor politice aflate pe lista găsită.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?