Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Soldații moldoveni au sosit în Ucraina la exerciții militare

8 sep. 2017,, 17:25   Politică
3432 6

Soldații Armatei Moldovei au sosit în Ucraina pentru a participa la exercițiile americano-ucrainene „Rapid Trident 2017” în regiunea Lvov, a informat șeful Serviciului de presă al evenimentului, Anton Mironovici.

„Soldații Forțelor Armate ale Republicii Moldova, care participă la exercițiile militare Rapid Trident 2017, au ajuns cu succes la Centrul Internațional de Menținere a Păcii și Securității în regiunea Lvov”, a scris Mironovici pe pagina sa de Facebook.

Anterior, Kievul a comunicat că faza activă a exercițiilor americano-ucrainene va avea loc între 11 și 23 septembrie. La manevre vor participa peste 2500 de militari din 15 țări.

De menționat că miercuri, guvernul moldovean a aprobat participarea unui grup de militari ai Armatei Naționale la exercițiile „Rapid Trident 2017”. Președintele, în calitate de comandant suprem al Armatei, a anulat acest decret, dar militarii, conform deciziei Guvernului, totuși au plecat în Ucraina. Dodon a spus mai tîrziu că nesupunerea Cabinetului de Miniștri "este similară uzurpării puterii de stat".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?